De Nederlandse Assistenten Site

Waarom zijn mensen die voedseletiketten lezen gezonder?

Nieuws » Voeding 12 mei 2019

Mensen die in de supermarkt etiketten lezen, zijn gemiddeld lichter en gezonder.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie