De Nederlandse Assistenten Site

33.000 collectanten op pad voor gezonde longen!

Nieuws » Gezondheid 13 mei 2019

Vandaag begint onze collecteweek. In deze belangrijke week gaan meer dan 33.000 collectanten op pad voor gezonde lucht en gezonde longen. 

In Nederland zijn ruim 1,2 miljoen mensen met een longziekte. Gewoon ademen is voor hen niet vanzelfsprekend. Help mee en geef aan de collectant of doneer online.

Doneer nu op Longfonds.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie