De Nederlandse Assistenten Site

‘Diabeteszorg kan miljarden goedkoper’

Nieuws » Behandelmethode 16 mei 2019

Het kabinet zou jaarlijks 2 miljard euro kunnen besparen op diabeteszorg.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie