De Nederlandse Assistenten Site

Veel Nederlanders onwetend van risico’s hoge bloeddruk

Nieuws » Algemeen 19 mei 2019

Veel Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk hebben. En daarmee een verhoogde kans op hart- en vaatziekten.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie