De Nederlandse Assistenten Site

Groot tekort aan doktersassistenten

Nieuws » Beroepen, Huisarts 19 juni 2019

Als er niets gebeurt, moeten praktijken hun deuren sluiten
Er dreigt een groot tekort aan doktersassistenten. In Gelderland kan dat binnen twee jaar oplopen tot 92, waarschuwt de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA). In de Ooijpolder dreigt dat scenario deze zomer al.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie