De Nederlandse Assistenten Site

Vervalste Verklaringen Omtrent het Gedrag in omloop

Nieuws » Algemeen 13 augustus 2019

IGJ waarschuwt instellingen in de jeugd- en gezondheidszorg dat er valse Verklaringen Omtrent het Gedrag (VOG’s) in omloop zijn.

Alle instellingen maar ook detacherings- en uitzendbureaus worden verzocht alleen originele VOG’s te accepteren en te controleren of er op dit moment mogelijk sprake is van vervalste verklaringen in de personeelsdossiers.

Lees verder op IGJ.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie