De Nederlandse Assistenten Site

Overgang krijgt vaak onterecht het stempel burn-out

Nieuws » Algemeen 4 september 2019

Arboartsen hebben te weinig kennis over de overgang. Mogelijk zitten veel vrouwen hierdoor onnodig lang ziek thuis. Dat zegt gynaecologenvereniging NVOG.

Om aan dit probleem iets te doen is er een nieuwe arbodienst, HealthyWoman, opgericht. Deze is speciaal gericht op vrouwen. Dat meldt de NOS.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie