De Nederlandse Assistenten Site

Optimisten leven langer dan pessimisten

Nieuws » Algemeen 6 september 2019

Optimisten lijken langer te leven dan pessimisten.

Dat stellen Amerikaanse onderzoekers. Volgens hen is de kans 85 jaar of ouder te worden groter voor mensen met een optimistische kijk op het leven.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie