De Nederlandse Assistenten Site

IC-patiënten succesvol van beademing

Nieuws » Gezondheidszorg, Innovatie 9 september 2019

In Nederland verblijven acuut zieke patiënten op een Intensive Care zolang zij kunstmatig beademd worden.

Zo’n 75% van de moeilijk van de beademing af te halen patiënten op de intensive care kan in het expertisecentrum succesvol ontwennen van de kunstmatige beademing. Het Radboudumc Expertisecentrum voor Ontwennen van Beademing krijgt daarom plaats voor meer patiënten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie