De Nederlandse Assistenten Site

Drie doden en een miskraam door listeriabesmetting vleeswaren

Nieuws » Voeding 4 oktober 2019

De afgelopen twee jaar zijn drie mensen om het leven gekomen en heeft een vrouw een miskraam gekregen door een listeriabesmetting in vleeswaren.

Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). In totaal zijn 20 mensen ziek geworden na een besmetting met listeria via vleeswaren.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie