De Nederlandse Assistenten Site

Alcoholpreventie in Nederland is te universeel

Nieuws » Algemeen 5 oktober 2019

Er wordt te weinig rekening gehouden met jongeren die kwetsbaar zijn voor alcoholmisbruik en verslaving.

Het overgrote deel (90-95%) van de alcoholpreventie in Nederland is universeel. Dat wil zeggen, gericht op alle jongeren en te weinig rekening houdend met jongeren die kwetsbaar zijn voor alcoholmisbruik en verslaving.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie