De Nederlandse Assistenten Site

Huisarts ziet digitale gegevensuitwisseling verder verslechteren

Nieuws » Huisarts 7 oktober 2019

Huisartsen beklagen zich over een verslechterde toegang tot digitale ziekenhuisportalen.

Daarmee stagneert de gegevensuitwisseling tussen huisarts en ziekenhuis. De Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) roept minister Bruins op om in actie te komen.

Lees verder op Skipr.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie