De Nederlandse Assistenten Site

Stralen met de huid en je glimlach!

Nieuws » Algemeen 18 oktober 2019

Mooi he, al die mensen met die mooie strakke huid en die perfecte glimlach? De mens kijkt nu eenmaal graag naar een ander persoon. Niks is dan zo fijn als die persoon er aantrekkelijk uitziet.

Veel van die aantrekkelijkheid is te danken aan een goede verzorging van de huid. Mensen met een gladde, goed verzorgde huid zien er direct beter uit dan mensen met een slechte huid. Kortom, alles valt of staat bij een stralende huid. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?

Goede verzorging met creme of zalf
Een van de belangrijkste oorzaken voor een slechte huid: droogte. Smeer de huid eens in met een wat vettere creme of zalf, zoals uierzalf. Het vocht trekt in de huid en het vette aspect van de creme of zalf houdt het vocht ook in de huid. Hierdoor wordt de huid flexibeler en zal er beter uit gaan zien.

Niet te vaak te heet wassen 
Heerlijk he, even lekker weg van alles door eens een lekker hete douche te pakken. Echter, als je dat elke dag doet en te ver boven lichaamstemperatuur, zal de huid gaan uitdrogen en gaan schilferen. Voorkom dit door een goede temperatuur aan te houden en een of maximaal twee keer per week echt die hitte op te zoeken.

Andere oplossingen voor een mooie huid.
Er zijn hele goede supplementen, die ervoor zorgen dat de huid gaat stralen. Producten als Skin Plus van webshops als wellvita.nl bieden de complete oplossing voor je huid. In een dergelijk product is lijnzaadolie en vitamine A verwerkt. Vitamine A zorgt voor de verzorgende elementen naar de huid toe en lijnzaadolie rekent af met de stugge of droge huid.

Alleen supplementen is genoeg?
Nee, verre van. Het woord zegt het al, het is een supplement. Dit is een aanvulling op de dagelijkse inname van vitaminen en bestandsdelen die je nodig hebt. Het is dus wel belangrijk een gezonde levensstijl ernaast te hebben. Heb je dit in de smiezen, dan heb je wel een winnende combinatie om de huid zo mooi mogelijk te laten stralen.

Supplementen zijn eng?
Nee hoor. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een vorm van een supplement in huis of gebruikt er een paar. Je moet wel uitkijken dat het met mate gebruikt wordt. Lees altijd de bijsluiter voor gebruik. Als je je daaraan houdt, is het volkomen veilig om het supplement te gebruiken.

Bron: wellvita.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie