De Nederlandse Assistenten Site

Hoe (on)gezond is het gebruiken van foundation?

Nieuws » Algemeen 19 oktober 2019

Een dikke laag foundation kan zelfs de ergste plekjes camoufleren. Maar hoe (on)gezond is foundation voor je huid?

Ruim drie kwart van de Nederlandse vrouwen gebruikt make-up, waarvan 80 procent dagelijks. De omzet in cosmeticaland is ruim 3 miljard euro per jaar.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie