De Nederlandse Assistenten Site

Faalangst, gepest of gedragsproblemen? Kindercoach biedt kind steun in lastige tijden

Nieuws » Kinderen 20 oktober 2019

Heeft je kind faalangst, gedragsproblemen of wordt het gepest?

Dan kan een kindercoach uitkomst bieden. Nederland telt er inmiddels duizenden. Maar wat doet een kindercoach eigenlijk? En: hoe scheid je het kaf van het koren?

Lees verder op AD.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie