De Nederlandse Assistenten Site

Wetenschappers: investeer in de preventie van dementie

Nieuws » Preventie, Ziekte 21 oktober 2019

Tientallen wetenschappers roepen het kabinet op om zich voor de volle honderd procent in te zetten voor de preventie van dementie.

Dat doen zij via een ingezonden brief in het NRC. Zou het ministerie meer werk maken van de preventieve maatregelen, dan zou het aantal patiënten aanzienlijk kunnen afnemen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie