De Nederlandse Assistenten Site

Gezamenlijke actie nodig voor toegankelijke en betaalbare zorg

Nieuws » Financiën, Gezondheidszorg 22 oktober 2019

Het is belangrijk dat partijen de krachten bundelen.

Iedereen moet zich verzekerd voelen van goede zorg als dit nodig is. Daarom is het belangrijk dat de zorg betaalbaar en toegankelijk blijft. Hierover maakt de NZa zich grote zorgen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie