De Nederlandse Assistenten Site

Vrij eenvoudig langer en gezonder leven

Nieuws » Gezondheid 3 december 2019

Gezonder, fitter en langer leven, dat willen we allemaal wel.

Veel mensen denken dat je daar minstens drie keer per week voor naar de sportschool moet, nooit meer taart mag eten en iedere avond om tien uur in bed moet liggen. Helemaal niet nodig, zegt arts en verouderingswetenschapper David van Bodegom van kennisinstituut Leyden Academy.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie