De Nederlandse Assistenten Site

13 fatale valpartijen per dag

Nieuws » Algemeen 5 december 2019

De toename van het aantal slachtoffers door een dodelijke val is niet alleen toe te schrijven aan de vergrijzing.

In 2018 overleden 4 628 inwoners van Nederland door een accidentele val, bijna 600 meer dan in 2017. Dit zijn gemiddeld 13 fatale vallen per dag.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie