De Nederlandse Assistenten Site

Wat kun je doen tegen de winterblues?

Nieuws » Algemeen 19 december 2019

Moeite met opstaan, vermoeidheid of een neerslachtige gevoel…

Het zijn veelgehoorde winterklachten op het spreekuur van Edwin de Vaal (47), huisarts in Nijmegen. Deze week beantwoordt hij de vraag: valt er iets te doen tegen de winterblues?

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie