De Nederlandse Assistenten Site

‘Gezond leven kan bijna de helft van de kankergevallen voorkomen’

Nieuws » Gezondheid, Voeding 20 december 2019

Wat kun je het beste eten als je kanker hebt of wilt voorkomen?

De Wageningse hoogleraar Voeding en Ziekte Ellen Kampman onderzoekt dit bij grote groepen mensen. “Ik heb mijn schoonzus voor haar overlijden beloofd om dieper in het onderwerp te duiken.”

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie