De Nederlandse Assistenten Site

Sneeuwvlokken zien we niet met kerst, maar oppassen voor hooikoorts

Nieuws » Algemeen 21 december 2019

Al met Kerst en met Oud en Nieuw is er kans op hooikoorts.

Door het zeer zachte decemberweer komen de eerste hazelaars en elzen nu al in bloei. Omdat het voorlopig zacht blijft moeten mensen die gevoelig zijn voor pollen van deze soorten rekening houden met hooikoortsklachten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie