De Nederlandse Assistenten Site

Kennis over gezondheidsrisico’s alcohol schiet tekort

Nieuws » Algemeen 23 december 2019

Nederlanders hebben gemiddeld weinig kennis over de gezondheidsrisico’s van alcohol.

Dat is de conclusie uit een peiling van PanelWizard in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Trimbos-instituut. Minder dan 9 procent van de deelnemers weet spontaan te noemen dat alcohol het risico op kanker vergroot.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie