De Nederlandse Assistenten Site

Veel mensen benauwd tijdens oud en nieuw

Nieuws » Algemeen 28 december 2019

Minstens 700.000 Nederlanders beleven een benauwd oud en nieuw.

Benauwdheid, hoesten, kortademigheid of zelfs een longaanval: 9 op de 10 mensen met een longziekte ervaart tijdens de jaarwisseling gezondheidsproblemen vanwege vuurwerk. Tien procent ziet zich zelfs gedwongen zijn huis om die reden te ontvluchten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie