De Nederlandse Assistenten Site

De wetenschap over de winterslaap: ‘Wellicht gaan we er ziektes mee oplossen’

Nieuws » Algemeen 29 december 2019

In de zomer keihard doorgaan, en zodra het koud wordt, even de boel de boel laten.

Rust. Voor velen aanlokkelijk, maar het lijkt nog toekomst muziek. Als mens in winterslaap gaan, het klinkt misschien gek, maar professor Rob Henning (Rijksuniversiteit Groningen) is ervan overtuigd dat het kan.

Lees verder op AD.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie