De Nederlandse Assistenten Site

Wat zijn de gevolgen van vuurwerk voor onze gezondheid en het milieu?

Nieuws » Algemeen 30 december 2019

Oogletsel, ernstige gehoorbeschadiging of verminkte lichaamsdelen.

We kennen allemaal de gevaren van als het misgaat bij het afsteken van vuurwerk, maar ook als de pijlen op de juiste wijze de lucht ingaan zijn niet alle gevaren geweken. Wat zijn de gevolgen van vuurwerk voor onze gezondheid en het milieu?

Lees verder op NU.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie