De Nederlandse Assistenten Site

Zitten: onze favoriete lichaamshouding blijkt een geniepige sluipmoordenaar

Nieuws » Gezondheid 5 januari 2020

Voor je verder leest, wil je daarom wellicht eerst even gaan staan.

De gemiddelde Nederlander spendeert er gemiddeld 8,7 uur per dag aan: zitten. Daarmee zijn we in Nederland Europees kampioen langdurig zitten. Met alle gevolgen van dien. Mensen die veel zitten, lopen namelijk serieuze gezondheidsrisico’s.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie