De Nederlandse Assistenten Site

Minder kans op nierfunctieverlies met mediterraan dieet

Nieuws » Voeding 7 januari 2020

Patiënten die een mediterraan dieet volgden hebben minder kans op nierfunctieverlies.

In een onderzoek onder patiënten die na een transplantatie een nieuwe nier ontvingen, hadden patiënten die een mediterraan dieet volgden minder kans op nierfunctieverlies.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie