De Nederlandse Assistenten Site

Openingsmanifestatie e-healthweek 2020

Nieuws » Algemeen, E-health 15 januari 2020

Op 27 januari 2020 vindt alweer voor de 4e keer de jaarlijkse ICT&health Openingsmanifestatie plaats.

En we hebben weer een bomvol, interessant en  inspirerend programma voor je samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor iedereen zijn er interessante sprekers en veel nuttige workshops. En op de Inspiratiemarkt met meer dan 20 stands kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovatie en in gesprek gaan met de experts.

Lees verder en aanmelden op icthealth.nl.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie