De Nederlandse Assistenten Site

Veel Nederlanders ziek thuis, griepgolf op komst

Nieuws » Ziekte 18 januari 2020

Het aantal griepgevallen neemt flink toe.

Dat melden de peilstations van Nivel Zorgregistraties. Mogelijk stevenen we zelfs op een griepepidemie af. Gezondheidsinstituut Nivel maakte woensdag bekend dat voor het eerst dit seizoen de epidemische grens van 58 geregistreerde griepgevallen per 100.000 mensen is overschreden.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie