De Nederlandse Assistenten Site

10 lekkere koolhydraatarme tussendoortjes

Nieuws » Algemeen 14 februari 2020

Let je op koolhydraten omdat je er minder van wilt gebruiken?

Dan maak je meestal een grote stap door de tussendoortjes koolhydraatarm te kiezen. Want juist tussendoortjes als koek, chocolade, snoep, gebak en fruit zitten boordevol suiker en snelle koolhydraten. Check onze lekkere koolhydraatarme alternatieven.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie