De Nederlandse Assistenten Site

Onderzoek naar nieuw preventief middel tegen malaria

Nieuws » Preventie 19 februari 2020

Bij de gecontroleerde infectie krijgen vrijwilligers malariaparasieten toegediend, waarna ze dagelijks gemonitord worden.

Onderzoekers Meta Roestenberg (LUMC) en Ingrid de Visser (CHDR) gaan samen een nieuw preventief middel tegen malaria testen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie