De Nederlandse Assistenten Site

Goed voorbereid op patiënten met coronavirus

Nieuws » Algemeen, Ziekte 26 februari 2020

Er liggen tal van protocollen klaar die worden nageleefd op het moment dat een patiënt met (een vermoeden van) Covid-19 wordt binnengebracht.

De medewerkers van het Erasmus MC zijn goed voorbereid op de komst van patiënten die zijn besmet met het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 dat eind vorig jaar opdook in China. Patiënten en bezoekers kunnen het ziekenhuis veilig blijven bezoeken als hier besmette patiënten zijn opgenomen. Ook kunnen ze veilig worden opgenomen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie