De Nederlandse Assistenten Site

Nieuwe coronamaatregelen: quarantaineregel aangescherpt

Nieuws » Algemeen 23 maart 2020

Premier Rutte en minister Grapperhaus kondigden vanavond in een persconferentie verscherpte maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus.

Zo krijgen burgemeesters meer bevoegdheden om te kunnen optreden tegen mensen die ondanks alle richtlijnen samenscholen (van verboden groepsvorming is sprake als drie of meer mensen niet de 1,5 meter afstand houden, met uitzondering van mensen die een huishouden vormen).Ook wordt de quarantaineregel aangescherpt.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie