De Nederlandse Assistenten Site

Overleeft corona op voeding?

Nieuws » Voeding 24 maart 2020

Het coronavirus verspreidt zich snel over de hele wereld.

We weten dat de besmettingen over gaan van mens op mens, maar kunnen we het virus ook oplopen via eten? Er is vooralsnog geen bewijs dat voedsel je het coronavirus kunt oplopen door eten, dat meldt het Voedingscentrum. Het virus heeft namelijk een mens of dier nodig om in leven te blijven en te groeien.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie