De Nederlandse Assistenten Site

Hoe lang blijft het coronavirus ergens op zitten?

Nieuws » Algemeen 30 maart 2020

Onderzoek naar het nieuwe coronavirus en andere soortgelijke virussen, zoals SARS, wijzen erop dat het virus zich verspreidt via deeltjes in de lucht en via besmette materialen.

Maar hoe gebeurt dat precies? Hoe lang overleeft het virus op verschillende materialen? En wat kunnen we doen om onszelf beter te beschermen?

Lees verder op Newscientist.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie