De Nederlandse Assistenten Site

Helft Nederlanders kampt met haarverlies

Nieuws » Algemeen 15 mei 2020

Zes op de tien Nederlandse mannen en een derde van de Nederlandse vrouwen kampt met haarverlies, vaak al op jonge leeftijd.

Hoewel veel mensen met haarverlies zich somber en onzeker voelen, zoeken de meeste geen deskundige hulp en informeren ze zich nauwelijks over oorzaken of mogelijke behandelingen.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie