De Nederlandse Assistenten Site

Dit is waarom we de corona-regels aan onze laars lappen

Nieuws » Algemeen 1 juni 2020

In verreweg de meeste landen zijn er regels om SARS-CoV-2 in te dammen en onze gezondheid en maatschappelijke stabiliteit te sparen.

Waarom hebben we dan toch de neiging deze met een korrel zout te nemen? Met zijn allen lekker op een kluitje in het park of op het strand, in de supermarkt tegen mensen oplopen, pontificaal de uitgang binnen lopen of borden met het maximaal aantal bezoekers negeren. Als het gaat om de naleving van de corona-regels verschillen we nogal van mening. Maar waarom eigenlijk? Zijn we niet allemaal gebaat bij een zo snel mogelijke exit van het virus?

Lees verder op Scientias.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie