De Nederlandse Assistenten Site

SARS-COV-2 lijkt een seizoensvirus te zijn

Nieuws » Algemeen 4 juni 2020

Australische onderzoekers suggereren dat het virus zich gemakkelijker verspreidt bij een lagere luchtvochtigheid.

Al vrij kort nadat het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 zich over de wereld begon te verspreiden, ventileerden onderzoekers het vermoeden – of was het de hoop? – dat het virus ’s winters beter gedijt dan in de zomer. En dat het aantal ziektegevallen in de zomer dus automatisch iets terug zou lopen.

Lees verder op Scientias.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie