De Nederlandse Assistenten Site

Bij opname blijken COVID-patiënten vaak al eigen antistoffen te hebben

Nieuws » Algemeen 8 juli 2020

De ConCOVID-studie is daarom tijdelijk gepauzeerd.

Ernstig zieke COVID-patiënten blijken op de dag van ziekenhuisopname vaak al zelf antistoffen aan te maken. Dat blijkt uit een tussentijdse evaluatie van de plasmastudie ConCOVID van het Erasmus MC en bloedbank Sanquin.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie