De Nederlandse Assistenten Site

Meerderheid heeft psychische klachten door coronacrisis

Nieuws » Algemeen 10 september 2020

De coronacrisis heeft bij 60 procent van de Nederlanders gezorgd voor verergerde psychische problemen.

Door gebrek aan sociale contacten, spontaniteit en zekerheid is voor hen het leven minder leuk geworden. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie