De Nederlandse Assistenten Site

Groot aantal coronadoden gevolg van ‘administratieve inhaalslag’ van GGD’s

Nieuws » Algemeen 26 september 2020
Coronavirus

Nederlandse GGD’s gaan in opdracht van het RIVM na hoeveel mensen er zijn overleden als gevolg van het virus en of deze persoon toevallig ook positief getest was op het coronavirus.

Door deze analyse zijn er bijvoorbeeld bij de GGD IJsselland in de afgelopen week 28 niet eerder gemelde doden ontdekt, die inmiddels in data zijn verwerkt. Van de 38 doden die zaterdag zijn gemeld, komen er 21 uit de regio IJsselland. Afgelopen week is er echter één persoon in deze regio aan COVID-19 overleden.

Lees verder op NU.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie