De Nederlandse Assistenten Site

Eerste coronasneltests goedgekeurd: uitslag binnen een kwartier

Nieuws » Algemeen 8 oktober 2020

De eerste twee van de vijf corona-sneltests die in Nederland onderzocht werden op betrouwbaarheid, zijn goedgekeurd.

De sneltests hebben een kwartier nodig om te vertellen of iemand besmet is met het coronavirus.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie