De Nederlandse Assistenten Site

Medische gegevens bij spoedzorg moeten ingezien kunnen worden

Nieuws » Algemeen 9 januari 2021

Op dit moment kan dat nog niet als de patiënt niet vooraf toestemming heeft gegeven voor inzage.

Zorgverleners moeten bij spoedzorg relevante medische gegevens kunnen inzien van de patiënt. Op dit moment kan dat nog niet als de patiënt niet vooraf toestemming heeft gegeven voor inzage en gegevensuitwisseling.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie