De Nederlandse Assistenten Site

Kan Zuid-Afrikaanse coronavariant onze vaccins weerstaan?

Nieuws » Preventie 21 januari 2021

Een nieuwe studie suggereert voorzichtig dat onze bestaande vaccins mogelijk minder effectief zijn tegen de Zuid-Afrikaanse coronavariant.

Ondertussen is er zowel in Groot-Brittannië als in Zuid-Afrika een nieuwe variant van het coronavirus opgedoken. Dat het coronavirus veranderingen ondergaat, verbaast niemand. Alle virussen evolueren namelijk.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie