De Nederlandse Assistenten Site

Cao Apotheken 2019-2021 richting achterbannen

Nieuws » Apotheek, CAO 23 januari 2021

De vakorganisaties en de werkgeversverenigingen zullen dit gezamenlijk bereikte onderhandelingsresultaat aan hun leden voorleggen.

Het onderhandelingsresultaat van de cao Apotheken 2019-2021 gaat richting de achterbannen.

Lees verder op Zorgkrant.nl en VZA.nl, ASKA.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie