De Nederlandse Assistenten Site

Meer werkenden in de zorg

Nieuws » Beroepen, Gezondheidszorg 23 februari 2021

In de sector zorg en welzijn (inclusief kinderopvang) werken bijna 1,4 miljoen werknemers.

In de sector zorg en welzijn kwamen er in het derde kwartaal van 2020 per saldo ruim 34 duizend werknemers bij ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie