De Nederlandse Assistenten Site

Pfizer-vaccin werkt ook in ‘de echte wereld’ uitstekend

Nieuws » Preventie 25 februari 2021

Onderzoek onder 1,2 miljoen mensen wijst uit dat het de kans op symptomatische COVID-19 met maar liefst 94 procent verkleint.

Dat het Pfizer-vaccin goed beschermd tegen het coronavirus, bleek natuurlijk al tijdens het onderzoek. Pfizer en BioNTech kondigden afgelopen november aan dat hun coronavaccin voor maar liefst 90 procent effectief is.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie