De Nederlandse Assistenten Site

Wijzers staan allemaal richting rood

Nieuws » Algemeen 31 maart 2021

Dat betekent dat het aantal besmettingen met SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 in Nederland nog steeds toeneemt.

In de week van 24 tot en met 30 maart kregen 51.866 mensen een positieve testuitslag, dit is een toename van 13% vergeleken met de week daarvoor.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie