De Nederlandse Assistenten Site

Verkoudheidje beschermt tegen coronavirus

Nieuws » Algemeen 5 april 2021

Wanneer je bent besmet met het rhinovirus, een van de belangrijkste veroorzakers van verkoudheid, kan dat het coronavirus de pas afsnijden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Coronavirus02-1.jpg

Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. De interactie tussen deze twee virussen verklaart misschien waarom sommige mensen zoveel meer last hebben van covid dan andere.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie